Kies hier uit DRIE MANIEREN om een MegaZine III boek te (leren) maken.


De UITGEBREIDE workshop
- Het boek -

Met dit boek, dat HANDLEIDING en WORKSHOP in één is, leert u op uitgebreide manier om zelf een MegaZine III boek te maken. Ook wordt uitgelegd welke gratis programma's u kan gebruiken bij het maken van het boek. Natuurlijk zijn er directe downloadlinks opgenomen om deze progrmma's meteen te downloaden. Als u nog nooit iets met MegaZine III heeft gedaan, adviseer ik meteen met het boek versie 2.0 te beginnen.


De SNELLE workshop
- On Line -

Dit is een verkorte cursus om een MegaZine III boek te maken.
Deze cursus is bedoeld voor wie het boek te uitgebreid vindt en enig inzicht heeft in het werken met XML en HTML. Als u geen enkel idee heeft waar het hier over gaat, volg dan het boek. Een ander SNEL alternatief is om in 15 stappen automatisch een boek te maken van een PDF bestand. Het is dan wel van belang dat u weet hoe u uw boek naar PDF kunt omzetten. De uitleg hiervan vindt u in het handboek.


De MAKKELIJKE manier
- On Line -

Ook met dit systeem is het van belang dat u al weet hoe u een boek (manuscript) om kan zetten naar PDF. In het handboek wordt daar uitleg over gegeven. Een document dat is gemaakt in een tekstverwerker of meteen in PDF, kan met dit systeem automatisch worden geconverteerd naar een MegaZine III boek. Voor uileg van Gratis software die het u makkelijk kan maken verwijs ik naar het handboek versie 2.0. Links in uw PDF document worden meegenomen naar het uiteindelijke boek.

Klik hier Klik hier Klik hierHOME


 

Bladzijdenaam